Geschiedenisquiz zeer geslaagd

De Raadzaal zat vol, er werd gelachen, er werd gepiekerd en aan het eind kwam team van het Gemeentearchief Ede  als winnaar uit de bus. Cees Beukering, Paul van Lunteren en Henk van den Brink hadden 24 van de 30 vragen juist beantwoord. Zij werden op de voet gevolgd door  team 3 van Museum Nairac, die 22 vragen goed hadden. Voor de derde plaats was een barragevraag nodig, die gewonnen werd door het team van Vereniging Veluwse Geslachten. ZIj hadden 21 vragen juist beantwoord.

Gemeentesecretaris Erik van Steden en wethouders Hans van Daalen en AndrĂ© van de Burgwal verdedigden met veel plezier de eer van het College.
Met 20 juist beantwoorde vragen kwamen zij op een gedeelde 5e plaats.

Op naar volgend jaar

Met 14 teams in de zaal en veel belangstellenden op de publieke tribune was de Raadzaal weer goed gevuld. Op naar ons lustrum volgend jaar: de 15e Barneveldse Geschiedenisquiz.