Beeldbank (foto's en afbeeldingen)

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om online een afspraak te maken. Onze excuses hiervoor.

Foto van de stationschef en zijn gezin omstreeks 1915
Foto van de stationschef en zijn gezin omstreeks 1915

Bent u op zoek naar een oude foto of ansichtkaart van uw straat, of van dorpsbeelden uit het verleden? Misschien bent u wel nieuwsgierig naar de wapenschilden van adellijke Veluwse families of wilt u weten wat voor kleren mensen vroeger droegen. In de digitale collecties op ons portaal Archieval kunt u zoeken in meer dan 60.000 afbeeldingen uit de collecties van Gemeentearchief Barneveld en Gemeentearchief Ede.

Afbeeldingen bestellen

U kunt vanuit de digitale collecties kopieën bestellen van de afbeeldingen uit de Beeldbank. Is bij de beschrijving van de foto aangegeven dat de auteursrechthebbende nabestellingen wil afhandelen? Neemt u dan zelf contact op met de auteursrechthebbende; deze handelt de bestelling daarna voor u af.

Wij voeren de bestelling binnen een week uit. Als wij verwachten dat het langer gaat duren, nemen wij vooraf contact met u op. Heeft u de foto’s snel nodig? Belt u dan, nadat u de bestelling geplaatst heeft, met telefoonnummer 14 0342 (Barneveld) of 14 0318 (Ede).
U ontvangt één factuur, ook als u zowel uit de collectie van Barneveld als uit die van Ede bestelt. Als u de bestelling plaatst, ontvangt u automatisch bericht van over de bestelling.

 

Naar het overzicht